Jeta e shthurur e fëmijëve të pasur shqiptarë. Makina luksoze, femra dhe… – AlpeGossip
Jeta e shthurur e fëmijëve të pasur shqiptarë. Makina luksoze, femra dhe…

Jeta e shthurur e fëmijëve të pasur shqiptarë. Makina luksoze, femra dhe…

Tashmë faqet e Instagramit nën emrin “Rich Kids” janë të shumta, e po ashtu edhe në Shqipëri ka disa të cilat publikojnë herë pas here jetën e fëmijëve të pasur të vendit.

Në këto pamje shihen sesi argëtohen ata, mes makinave luksoze, parave të shumta dhe pushimeve në vende të ndryshme të botës.

Më poshtë mund të shihni vetëm disa prej tyre, të cilët nuk ua kursejnë vetes dëshirat e shtrenjta.