Jo aq sa mendoni/ Ja sa zgjat në të vërtetë një marrëdhënie seksuale (FOTO) – AlpeGossip
Jo aq sa mendoni/  Ja sa zgjat në të vërtetë një marrëdhënie seksuale (FOTO)

Jo aq sa mendoni/ Ja sa zgjat në të vërtetë një marrëdhënie seksuale (FOTO)

Filmat dhe shfaqjet televizive, zakonisht përshkruajnë skena seksi gjithë pasion që zgjasin gjithë natën, por shumica prej nesh e dinë se kjo është kryesisht fantazi: të paktën sa u përket atyre çifteve që pretendojnë se jeta seksuale zgjat gjithë natën në shtrat. Një faqe anketimi të rriturish, Saucy Dates, anketoi 3,836 meshkuj dhe femra në të gjithë botën dhe, nga rezultatet krahasoi pretendimet për seksin kundrejt realitetit dhe, le ta themi, shifrat nuk e mbështetin plotësisht pretendimin dhe dëshirën e tyre.

Po sa do të donit të zgjaste një raport seksual?

Përgjigjja mesatare e femrave për këtë pyetjeje ishte 25 minuta e 51 sekonda, ndërsa meshkujt ishin afër këtij pretendimi, por me disa sekonda më pas, 25 minuta 43 sekonda.

Ok, shkëlqyeshëm! Të dyja gjinitë janë, pak a shumë, në të njëjtën kohëzgjatje. Por, për fat të keq, e vërteta është larg kësaj kohe dhe pretendimit për kohën ideale. Përgjigjet, sipas anketimit të mësipërm shkojnë nga më pak se një minutë deri te një orë, por mesatarja është +15 minuta.

Ja rezultatet sipas tabelës: