Jonida Vokshi e nis fundjavën me “vendime” të reja: Do të zëvendësoj… (FOTO) – AlpeGossip
Jonida Vokshi e nis fundjavën me “vendime” të reja: Do të zëvendësoj… (FOTO)

Jonida Vokshi e nis fundjavën me “vendime” të reja: Do të zëvendësoj… (FOTO)

Ka ca vajza e ca zonja që e mbushin Instagramin me mesazhe të ndryshme. Madje e kanë gati të përditshme. Hedhin një foto të vetën dhe shkruajnë përbri ndonjë shprehje të përkthyer nga jashtë, ndonjë fjalë të urtë popullore, ose ato më të avancuarat e bëjnë në anglisht. Ama Jonida Vokshi nuk kishte bërë ndonjëherë nga këto punë. Dikush ia zgjoi inatin dhe e publikoi një mesazh.

“Replace every ‘What if’ with ‘Why the fuck not’”, pra Jonida sugjeron që shprehjen “Çfarë nëse” ta zëvendësojmë me “Pse dreqin jo”. Dhe thuhet se në Instagram asgjë nuk shkruhet ashtu kot në përgjithësi. Me kë ta ketë pasur Jonida inatin?