JU PËLQEJNË PELERINAT? Mund ti realizoni kështu (VIDEO) – AlpeGossip
JU PËLQEJNË PELERINAT? Mund ti realizoni kështu (VIDEO)

JU PËLQEJNË PELERINAT? Mund ti realizoni kështu (VIDEO)

Programi i përditshëm ‘Trokit’ në IN Tv, me moderatorë Ermal Peçi dhe Sara Gjordeni vjen çdo ditë e më shumë pranë publikut duke sjellë rubrika nga më të larmishme. Një prej tyre është ai i së premtes ku stilistja Katerina Zoto na tregon se si ti japim jetë, garderobës me krijime të reja. Pas disa kërkesave nga shikueset tona, ajo vendosi që sot të na tregoj hap pas hapi si të përgatisim një pelerinë.

Keni menduar se do t’ju marri shumë kohë? Shumë shpenzime? Ndiqni sugjerimet e Katerinës dhe fitoni shumë lehtë një pelerinë të re. Ndiqni videon për më shumë!