JU PËLQEN TË DUKENI STIL? Ky është sekreti për t’u dukur e veshur shumë, po shumë shtrenjtë – AlpeGossip
JU PËLQEN TË DUKENI STIL? Ky është sekreti për t’u dukur e veshur shumë, po shumë shtrenjtë

JU PËLQEN TË DUKENI STIL? Ky është sekreti për t’u dukur e veshur shumë, po shumë shtrenjtë

Një blerje e mirë nuk është domosdoshmërisht e shtrenjtë dhe e kundërta. Çfarë duhet të keni parasysh sa herë dilni për shopping, është të blini me zgjuarësi. Gjëra me çmime të përballueshme, por që ngjajnë të shtrenjta sepse në fakt, materiali i tyre është cilësor.

Për çfarë e kemi fjalën? Hidhini një sy veshjeve më poshtë dhe fiksojini për blerjen e radhës. Jo vetëm që do të dukeni e veshur shtrenjtë, por do të frymëzoni këdo me finesën e veshjes suaj.

1. Bli gjëra pambuku

Vishi sa thjesht të duash, do të duket e veshur shtrenjtë dhe në pamje shumë e pastër!

Sekreti për t'u dukur e veshur shumë, po shumë

2. Investo tek linoja

Ka çmim të përballueshëm që nuk krahasohet me rezultatin që jep në fund. E veshur e gjitha me lino ngjan e sapodalë nga katalogët më In të modës.

Sekreti për t'u dukur e veshur shumë, po shumë

3. Materiali i trikotuar

S’duket kurrë i lirë dhe veshja merr një pamje krejt tjetër. Veç kësaj, do nxirrni në pah format më të mira të trupit.

Sekreti për t'u dukur e veshur shumë, po shumë

4. Xhins i mirë

Dallon që nga shumë, shumë larg!

Sekreti për t'u dukur e veshur shumë, po shumë

5. Lëkura

Kombinojeni me një këmishë të bardhë dhe dilni para pasqyrës të adhuroni veten!

Sekreti për t'u dukur e veshur shumë, po shumë