Jul Deda për Gent Zenelajn: Unë flas për të, ai refuzon… – AlpeGossip
Jul Deda për Gent Zenelajn: Unë flas për të, ai refuzon…

Jul Deda për Gent Zenelajn: Unë flas për të, ai refuzon…

Shumë i diskutuar ka qenë raporti mes Julian Dedës dhe Gentian Zenelaj.
Nëse vite më parë ata ishin bashkë në një skene, sot nuk kanë asnjë komunikim. I ftuar në programin e moderatorit Ermal Peçi “Një kat më lart” Juli tregoi se ndryshe nga ai që flet për Gentin, sipas burimeve që ka, Genti vepron ndryshe.

“Ka një problem. Unë gjithmonë përgjigjem për Gentin. Ai i thotë më përpara gazetarëve mos më pyesni. E kam informacion nga brenda, ai refuzon.”- tha Juli.
Ironike, por të dy janë edhe komshinj dhe nuk komunikojnë më njëri-tjetrin. Ermali i drejtohet nëse ka diçka për ti thënë Gentit teksa Juli e ka gati përgjigjen. Çfarë?
Zbuloni pas minutës 22-të të videos ndërsa mos humbisni intervistën e plote në “Një kat më lart”./In Tv/