Julian Deda dhe Albano Bogo zihen KEQ, Turjan Hyska i kap “mat” dhe… (VIDEO) – AlpeGossip
Julian Deda dhe Albano Bogo zihen KEQ, Turjan Hyska i kap “mat” dhe… (VIDEO)

Julian Deda dhe Albano Bogo zihen KEQ, Turjan Hyska i kap “mat” dhe… (VIDEO)

Julian Deda është një nga aktorët më të dashur të publikut, i cili kryesisht numëron role në premiera televizive ku ka interpretuar me qindra karaktere.

Ai bashkë me Albano Bogo janë dy aktorët e “2 XL”. Por Turjan Hyska i ka kapur ata duke u “zënë” pa zë.

Normalisht që kjo ka qënë një shaka e sy aktorëve të cilët kanë bërë gjeste për të kuptuar se janë irrituar dhe po “zihen”.

“Kush e gjen per cfare zihen fiton nje nate me Eglein Laknori”, shkruan Turi me humor.