KAM BËRË ROLIN E PËRKTHYESIT MIDIS…/ “Rrëfehet” Getoari: Luanën e ngacmoja për Marinën pasi e njihja më shumë (FOTO) – AlpeGossip
KAM BËRË ROLIN E PËRKTHYESIT MIDIS…/ “Rrëfehet” Getoari: Luanën e ngacmoja për Marinën pasi e njihja më shumë (FOTO)

KAM BËRË ROLIN E PËRKTHYESIT MIDIS…/ “Rrëfehet” Getoari: Luanën e ngacmoja për Marinën pasi e njihja më shumë (FOTO)

Reperi Getoar Selimi në një intervistë ka vendosur t`i thotë të gjitha për martesën me moderatoren simpatike, Marina Vjollca.

“Kemi vendosur bashkë ku do shkojmë, çfarë do bëjmë, dhe ku do të jetojmë. Për të dy ne është njësoj si të jemi këtu, si të jemi në Kosovë. E rëndësishme është puna dhe të jemi ku ka nevojë ajo”, ka thënë reperi.

Por ai ndërkohë, foli edhe për fillimet e lidhjes me Marinën, kur ngacmonte Luanën për të motrën, pasi e njihte më shumë atë falë punës, si dhe kur i është dashur të bëjë rolin e përkthyesit mes familjes së tij dhe të Marinës, të cilat kanë pasur shpesh herë keqkuptime.