“KAM FRIKË”/ Biseda mes Beatrix dhe Donaldit: Mos u bëj… – AlpeGossip
“KAM FRIKË”/ Biseda mes Beatrix dhe Donaldit: Mos u bëj…

“KAM FRIKË”/ Biseda mes Beatrix dhe Donaldit: Mos u bëj…

Beatrix është e friksuar për marrëdhënien e saj me Donaldit pasi ata të dalin jashtë.

Izolimi sjell si pasojë që banorët shpeshherëtë frikësohen nga realiteti që po i pret jashtë dyerve të shtëpisë.

Pjesë nga biseda:

Beatrix: Kam shumë frikë se çfarë do të ndodhë jashtë

Donald: Mos u bëj paranojake

Beatrix: Nuk guxon të thotë njeriu një mendim, më lër të shpreh diçka

Donald: Mendova se e the në tjetër kuptim

Beatrix: Ti je ai që duhet të kesh frikë

Donald: Unë nuk kam frikë sepse unë nuk e vras mendjen, nuk eci me plan.