“KAM HYRË TË SFIDOJ VETEN…”/ Sarah preket në dhomën e rrëfimit – AlpeGossip
“KAM HYRË TË SFIDOJ VETEN…”/ Sarah preket në dhomën e rrëfimit

“KAM HYRË TË SFIDOJ VETEN…”/ Sarah preket në dhomën e rrëfimit

Sarah është përlotur gjatë spektaklit të sotëm edhe prezantuesja Arbana Osmani ka vendosur të flasi me të në dhomën e rrëfimit.

“Unë kam parë gjithë këto ditë që ti je e brishtë”-tha Arbana.

“Kështu e kam tipin.Një nga arsyet që kam hyrë këtu ka qenë të sfidoja veten,ti tregoja vetes që je e fortë,mund tja dalësh,mund ti përballosh dhe debatet.Edhe pse jam 25 vjeç unë kështu jam,e di që nuk do të ndryshoj,”-tha Sarah.

“Ndonjëherë jemi më të fortë kur tregojmë dobësitë tona.Bëhemi më të fortë kur qajmë,bëhëmi dhe më simpatikë kur themi se vuajmë,”-i tha Arbana.