NDJEN PËR SARËN POR NUK DO TË JENË ÇIFT/ Dj PM zbulon ARSYEN – AlpeGossip
NDJEN PËR SARËN POR NUK DO TË JENË ÇIFT/ Dj PM zbulon ARSYEN

NDJEN PËR SARËN POR NUK DO TË JENË ÇIFT/ Dj PM zbulon ARSYEN

Sjellja e Dj PM me Sarën i ka konfuzuar padyshim të gjithë. Ai është se nuk dëshiron të lidhet me Sarën brenda shtëpisë e nga ana tjetër nuk i kursen puthjet dhe përkëdheljet.
“Nuk dua që njerëzit të mendojnë se ne po i ndjejmë ndjenjat tona për të gjetur”, është shpreh Dj PM.