ATY KU “TAKOHESH” ME HËNËN/ Shihni pamjet e rralla që u filmuan në Kaliforni (VIDEO) – AlpeGossip
ATY KU “TAKOHESH” ME HËNËN/ Shihni pamjet e rralla që u filmuan në Kaliforni (VIDEO)

ATY KU “TAKOHESH” ME HËNËN/ Shihni pamjet e rralla që u filmuan në Kaliforni (VIDEO)

Pamje të tilla të hënës së plotë dhe kaq afër nuk besoj se keni parë ndonjë herë. Videoja është filmuar në orën 18:12 të pasdites gjatë një eventi fotografik të organizuar nga Jay Huang and Jing.

Videoja është regjistruar  pas një marshimi që konsiston në 7.8 km ecje deri në majën e parkut Mission Peak në Kaliformi, 600 metra lartësi.

Videoja është postuar në youtube më 28 tetor.