KANË EFEKTE NË ORGANIZËM/ Ja pse meshkujt nuk duhet të blejnë lëngje rimbushëse të cigareve elektronike në internet – AlpeGossip
KANË EFEKTE NË ORGANIZËM/ Ja pse meshkujt nuk duhet të blejnë lëngje rimbushëse të cigareve elektronike në internet

KANË EFEKTE NË ORGANIZËM/ Ja pse meshkujt nuk duhet të blejnë lëngje rimbushëse të cigareve elektronike në internet

Nëse blini lëng për lëngje rimbushëse për cigare elektronike në internet, duhet të kontrolloni dy përbërës.

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Medikamenteve ka njoftuar konsumatorët rreth lëngjeve rimbushëse, të cilat mbajnë medikamente që ndikojnë në disfunksionin erektil.

Lëngjet e thara, të quajtura ‘E-Cialis HelloCig E-Liquid’ dhe ‘E-Rimonabant HelloCig E-Liquid’, po shiten nga HelloCig Electronic Technology Co.

Me keqardhje, ata u gjetën të përmbajnë tadalafil dhe sildenafil – përbërësin aktiv në viagra.

Përveç efektit të dukshëm, këta përbërës të fshehur mund të ndërveprojnë gjithashtu me nitratet që gjenden në disa medikamente dhe mund të ulin presionin e gjakut në nivele të rrezikshme.

Njerëzit në rrezik janë ata me diabet, tension të lartë, kolesterol të lartë, ose sëmundje të zemrës, të cilët shpesh marrin nitrate.