KAPI PUNONJËSEN DUKE FJETUR NË ORAR TË PUNËS/ Ajo çfarë bëri shefi nuk pritej – AlpeGossip
KAPI PUNONJËSEN DUKE FJETUR NË ORAR TË PUNËS/ Ajo çfarë bëri shefi nuk pritej

KAPI PUNONJËSEN DUKE FJETUR NË ORAR TË PUNËS/ Ajo çfarë bëri shefi nuk pritej

Një situatë aspak e zakontë ka ndodhur në Sidney të Australisë.

Kamerat e sigurisë së lokalit, regjistruan duke fjetur punonjësen e pastrimit gjatë orarit të punës, e cila pasi kishte përfunduar punët, e kishte zënë gjumi në divanin e lokalit.

I informuar për këtë akt të punonjëses së tij, pronari i lokalit ka reaguar në mënyrën që askush nuk e priste.

Të gjithë menduan se ai do të nervozohej, por ai bëri të kundërtëne kësaj, pasi publikoi fotografinë e pastrueses në rrjetet sociale, tha se ajo ka të drejtë që të flejë në mënyrë që të rifitojë fuqinë e humbur.

Ja çfarë shkruante bashkangjitur fotos:

Jeta është e vështirë shumë herë. Meqë puna u bë atëherë nuk ka asnjë problem që pastruesja të flejë gjumë dhe të shplodhet”.

Përdoruesit e internetit e kanë përgëzuar këtë shef dhe kanë kërkuar që dhe të tjerët të marin shembull prej tij.