“KAQ I ËMBËL ËSHTË GJITHMONË?” Argjira ka dy fjalë për Gracianon: Secili njeri ka huqet e veta… – AlpeGossip
“KAQ I ËMBËL ËSHTË GJITHMONË?” Argjira ka dy fjalë për Gracianon: Secili njeri ka huqet e veta…

“KAQ I ËMBËL ËSHTË GJITHMONË?” Argjira ka dy fjalë për Gracianon: Secili njeri ka huqet e veta…

Prej disa kohësh ata janë kthyer në një nga çiftet më të komentuar dhe të dashur për publikun. Është fjala për Argjira Spancën dhe Graciano Taganin.

“Kaq i ëmbël është gjithmonë Graciano apo nuk është ashtu si duket?”, i shkruan ndjekësi.

“Kaq i ëmbël është gjithmonë?”/ Argjira ka

“Secili njëri ka huqet e veta, edhe unë te Graciano kam shumë gjëra që mbase nuk më pëlqejnë ose më bëjnë me nerva, ama kryesisht e rëndësishme është që është shumë i ëmbël, shumë i dashur, shumë i respektueshëm dhe më surprizon gjithmonë. Kështu që shumë shpejt ai do të bëjë publike, diçka shumë ‘cute’ që ma ka bërë surprizë mua”, është përgjigjur Argjira.