KATE APO MEGHAN? Ja kush është dukesha më e pasur – AlpeGossip
KATE APO MEGHAN? Ja kush është dukesha më e pasur

KATE APO MEGHAN? Ja kush është dukesha më e pasur

Në rastin e Dukeshës së Cambridge, gjërat janë të qarta: Kate ishte goxha e pasur që përpara se të lidhej me William; familja e saj ka një biznes me vlerë 50 milionë dollarë, dhe asaj i takojnë rreth 10 milionë.  Meghan Markle ndërkohë ka një pasuri prej rreth 5 milionë dollarësh, përfshirë këtu honoraret nga rolet në serialin „Suits” dhe filmin „Remember Me”.

Por sakaq shihet edhe fakti që të dyja dukeshat gjenerojnë goxha para për ekonominë britanike. Vlerësohet se shitjet nga veshjet që imitojnë ato të tyre, i sjellin Britanisë së Madhe sjellin të ardhura që kapërcejnë 1 miliardë dollarët.

Cdo fustan I veshur nga të dyja ato kthehet në artikullin më të shitur të muajit, e kjo gjë tani po ndodh edhe me fëmijët e Kate.