“KEMI NGELUR DY GJELA”/ Iliri dhe Donaldi bisedojnë: Kushedi sa pula ka këtu – AlpeGossip
“KEMI NGELUR DY GJELA”/ Iliri dhe Donaldi bisedojnë: Kushedi sa pula ka këtu

“KEMI NGELUR DY GJELA”/ Iliri dhe Donaldi bisedojnë: Kushedi sa pula ka këtu

Spektakli i mbrëmshëm ishte jo pak i vështirë për Donaldin.

Mërzia dhe melankolia e kanë shoqëruar aktorin përgjatë gjithë natës.

Teksa e ka parë të menduar, ka qenë Iliri ai i cili zgjodhi ta shoqërojë dhe të bisedojë më të.

‘’Kemi mbetur dy gjela’’,- tha Iliri teksa përgjigja e Donaldit ishte akoma edhe më e prerë.

‘’Kushedi sa pula janë këtu’’,- replikoi ai