Këngëtarët shqiptar i japin fund beqarisë, propozon për fejesë partneren pas 5 vitesh lidhje… – AlpeGossip
Këngëtarët shqiptar i japin fund beqarisë, propozon për fejesë partneren pas 5 vitesh lidhje…

Këngëtarët shqiptar i japin fund beqarisë, propozon për fejesë partneren pas 5 vitesh lidhje…

Ata janë pikërisht ai çifti i bukur që duket sikur nuk kanë asnjëherë problem. Performojnë në clube të ndryshme të kryeqytetit së bashku dhe kanë publikuar këngët si “Nata e Parë”, “Zemër në katror”.

Po flasim pikërisht për Venera Lumanin dhe Lindi Islamin. Ata janë duke kaluar pushimet në Barcelonë, Spanjë ku dhe Lindi i ka bërë Venerës propozimin për fejesë. Ai ka publikuar në Instagram një foto të duarve të tyre ku qartazi duket unaza me diamante dhe përbri saj shkruan “Përgjithmonë”.

Një përgjithmonë kjo e premtuar pas 5 vitesh lidhje, epo nuk na mbetet gjë tjetër veç se tu themi urime!