Këngëtarja Lindita Theodhorie ka një mesazh për artistët e rinj: “Eshtë shumë mirë…” – AlpeGossip
Këngëtarja Lindita Theodhorie ka një mesazh për artistët e rinj: “Eshtë shumë mirë…”

Këngëtarja Lindita Theodhorie ka një mesazh për artistët e rinj: “Eshtë shumë mirë…”

Këngëtarja Lindita Theodhori u dha një këshillë të gjitha artisteve të reja nga studio e “Top Show Magazine”.
“Para së gjithash, këtë e them me shumë modesti dhe dashamirësi, artistet e reja duhet të përpiqen që fillimisht të jenë këngëtare të mira, pastaj të bukura”, tha Lindita.

“Është shumë mirë kur është këngëtare e mirë dhe e bukur, por kur është vetëm e bukur dhe nuk është këngëtare…”, shtoi këngëtarja.
Lindita premtoi se sa të ketë jetë, do t’u këndojë djemve.
“I kam kënduar atëherë, do t’i këndoj tani dhe derisa të kem jetë djemve. Vajzat pa djemtë nuk kanë kuptim”, u shpreh Lindita Theodhori.