KËNGËTARI I NJOHUR BËN GJESTIN PREKËS/ Lejon fëmijët e sëmurë t`i presin flokët (VIDEO) – AlpeGossip
KËNGËTARI I NJOHUR BËN GJESTIN PREKËS/ Lejon fëmijët e sëmurë t`i presin flokët (VIDEO)

KËNGËTARI I NJOHUR BËN GJESTIN PREKËS/ Lejon fëmijët e sëmurë t`i presin flokët (VIDEO)

Flokët e gjatë e të verdhë të Malumës nuk janë më, dhe kjo për nja kauzë fisnike: këngëtari i famshëm, që me zërin dhe pamjen e tij ka “cmendur“ vajzat në mbarë botën, zgjodhi të heqë dorë pikërisht nga njëra prej atyre gjërave që ishin pjesë e sharmit të tij.

Në ditën ndërkombëtare të kancerit ( 4 shkurt), Maluma vizitoi të miturit e shtruar në spitalin Cancer Institute në Majemi. “ Nuk e vë dot veten në vendin e këtyre vogëlushëve, por për ato buzëqeshje, ia vlen cdo gjë. Ju falenderoj mjeshtra të vegjël që na mësoni kaq shumë, dhe të jeni të sigurtë që herën tjetër nuk do të kërkoj berber. Do të kthehem tek ju 1.000 herë,“ ka shkruar ai në Instagram, ndërsa i lejoi vogëlushët t`i presin flokët!