KENI FLOKË TË SHKUTËR? Ja 4 stile kapjeje për çdo ditë (FOTO) – AlpeGossip
KENI FLOKË TË SHKUTËR? Ja 4 stile kapjeje për çdo ditë (FOTO)

KENI FLOKË TË SHKUTËR? Ja 4 stile kapjeje për çdo ditë (FOTO)

Pa marrë parasysh se sa të gjatë janë flokët tuaj, ndonjëherë ju doni t’i largoni ato nga fytyra dhe të ndiheni sa më rehat.

Sigurisht që nëse keni një prerje të shkurtër do të jetë e vështirë të bëni një kapje të mirë të flokëve dhe me stil. Më poshtë do të shihni se si në sajë të disa aksesorëve të thjeshtë mund të realizoni kapjen e duhur bisht ose jo.