KENI PËR T’I PËLQYER/ Ky është dizanji i këtij viti që do jua bëjë veshjet të duken më të shtrenjta – AlpeGossip
KENI PËR T’I PËLQYER/ Ky është dizanji i këtij viti që do jua bëjë veshjet të duken më të shtrenjta

KENI PËR T’I PËLQYER/ Ky është dizanji i këtij viti që do jua bëjë veshjet të duken më të shtrenjta

Gjatë viteve të fundit, trendi i dizajnit “gingham” (kuadratave), ka qenë thuajse gjithmonë i pranishëm.

Sidoqoftë, ky vit sjell “derivimin” më të bukur të gingham – kuadratet katrorë.

Për ta kuptuar më mirë, ky është një dizajn “gingham” ose me kuadratë të vegjël:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

Ndërsa ky është dizajni trend i 2021-shit, njohur ndryshe si “tabelë shahu” sepse përbëhët nga katrorë më të mëdhënj në dy ngjyra të ndryshme:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

Duke filluar që nga bluzat, peliçet e deri tek rrobat e banjës, kuadratet e tillë duken bukur dhe kanë një efekt që e bëjnë të gjithë veshjen të duket më e shtrenjtë.

Ja si po i kombinojnë influencueset në Instagram dhe rrjete të tjera sociale:

– Peliçë me kuadrate shumë të mëdha:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

– Një fustan klasik, me mëngë të fryra:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

– Fundi në ngjyrë të bardhë dhe të zezë dhe një xhaketë në rozë të ndezur, për ta theksuar më shumë veshjen:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

– Një bluzë pas trupit, në ngjyra toke:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

– Kombinimi klasik, fustani në të bardhë dhe të zezë:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

– Një pellush i madh “vintage”

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

– Kontrasti me dy ngjyra:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që