Keni sekrecione jeshile ose të verdha? Ja çfarë tregon për shëndetin tuaj – AlpeGossip
Keni sekrecione jeshile ose të verdha? Ja çfarë tregon për shëndetin tuaj

Keni sekrecione jeshile ose të verdha? Ja çfarë tregon për shëndetin tuaj

Sekrecionet janë pjesë e pandarë e njeriut. Në çdo moment kur trupi ka probleme ato shfaqen dhe qëndrojnë për disa ditë. Megjithatë një nga llojet që ka më shumë problem është kur ato fillojnë marrin ngjyrë. Më problematikja është kur ato janë të verdha ose jeshile. Nëse ato qëndrojnë për pak ditë kjo tregon se keni marrë infeksion të lehtë. Nëse kalon 4 ditë duhet me patjetër të shkoni te mjeku. Kjo tregon që infeksioni bakterial ka ndërhyrë shumë. Menjëherë shkoni tek doktori dhe merrni antibiotikët e nevojshëm.