KENI SHENJA TË KUQE? Këto janë këshillat që duhet të ndiqni për ti kuruar – AlpeGossip
KENI SHENJA TË KUQE? Këto janë këshillat që duhet të ndiqni për ti kuruar

KENI SHENJA TË KUQE? Këto janë këshillat që duhet të ndiqni për ti kuruar

Më shumë se 125 milionë njerëz në të gjithë botën vuajnë nga shenjat e kuqe që shfaqen në lëkurë. Në fazat e para ato janë thjesht shenja, ndërsa më vonë kthehen në plagë, të cilat janë të vëshira për t’u kuruar. Problemet më të mëdha shenjat e kuqe i hasin gjatë stinës së dimrit dhe është mirë që t’i trajtoni me kujdes. Më poshtë po ju tregojmë disa mënyra mjaft efikase që janë të këshilluara nga dermatologët.
Detergjentit të duarve hidhini brenda vaj bimësh ose aloe vera
Reduktoni produktet e kozmetikës që përmbajnë alkool ose kimikate
Përpiquni të shmangni daljet herët në mëngjes ose vonë në darkë
Konsumoni sa më shumë ushqime që ndihmojnë në ripërtërimin e lëkurës
Përdorni kremra që përmbajnë vitaminën D.