Këshillat e veterinerit për higjienën e qenushëve (VIDEO) – AlpeGossip
Këshillat e veterinerit për higjienën e qenushëve (VIDEO)

Këshillat e veterinerit për higjienën e qenushëve (VIDEO)

Të gjithë e dimë që kur kemi nje kafshë shtëpiake në shtëpi duhet të kujdesemi shume per higjenën e tij/saj. Duke qënë se qentë janë më të prirur për tu bërë pis ne do ju tregojmë se çfarë duhet të bëjmë për të ruajtur higjenën e qenushit tonë dhe se sa thelbesore është ajo në parandalimin e sëmundjeve dhe infeksioneve.
E ftuara jonë, Kamelia, ka folur gjithashtu për panairin e kafshëve që u zhvillua ditën e dielë në kopshtin zoologjik te qytetit. Për te parë intervistën e plotë, klikoni më poshtë.