Këto foto që tregojnë superfuqitë e baballarëve janë gjëja më e bukur për sot – AlpeGossip
Këto foto që tregojnë superfuqitë e baballarëve janë gjëja më e bukur për sot

Këto foto që tregojnë superfuqitë e baballarëve janë gjëja më e bukur për sot

Baballarët janë superheronj dhe nuk është e vështirë për ta marrë vesh pse. Ama në këtë artikull po ju sjellim në vëmendje “superfuqitë” dhe çfarë janë të gatshëm të bëjnë baballarët për të kënaqur të vegjlit e tyre.

Ky baba bëri një kurs të plotë parukerie vetëm për të mësuar modele flokësh e për t’ja bërë vajzës së tij.

Ndërsa ky “supper- babi” u kujdes që krahu i arushit të fashohej, në mënyrë që t’i ngjante djalit të tij kur ky i fundit të dilte nga salla e operacionit.

Pas një dite të gjatë në punë, një baba i mirë duhet ta kupojë që nuk është kurrë mjaftueshëm i lodhur.

Ndonjëherë ata nuk janë të kujdesshëm në limit, ama përpiqen të zbatojnë rregullat.

Gjithmonë janë gazmorë…

Dhe kur je me ta asgjë nuk është e frikshme!

Baballarët janë aktorë të mirë dhe e qajnë çdo rol që u caktohet.

Janë aty pavarësisht gjithçkaje.

Dhe kurrë nuk mungojnë, veçanërisht në festën e çajit…

Janë kreativë.

Ama dinë të jenë edhe “tradicionalë”!

A nuk janë superheronj të vërtetë?