Këto janë aksesorët që po çmendin të gjithë këtë verë dhe ju duhet t’i keni me patjetër – AlpeGossip
Këto janë aksesorët që po çmendin të gjithë këtë verë dhe ju duhet t’i keni me patjetër

Këto janë aksesorët që po çmendin të gjithë këtë verë dhe ju duhet t’i keni me patjetër

Është momenti që të shpenzoni disa para në trendet e reja të 2018-ës. Kjo verë nuk do të ketë të njëjtin kuptim pa disa aksesorë të veçantë që të bien në sy.

Dhe nëse jeni sadopak “e çmendur” pas modës të paktën një nga këto aksesorë duhet ta shtoni medoemos në koleksionin tuaj.

1.Çanta katrore e lidhur në bel dhe kofshë

2.Çizmet

3.Kapelet strehë

4.Çantat e tejdukshme

5.Lidhëset e trasha të flokëve

6.Sandalet me gishtin unazë

7.Vathët plastikë

8.Takat e tejdukshme