Këto janë pesë gjërat që djemtë shpresonin t’ju tregonin gjatë seksit – AlpeGossip
Këto janë pesë gjërat që djemtë shpresonin t’ju tregonin gjatë seksit

Këto janë pesë gjërat që djemtë shpresonin t’ju tregonin gjatë seksit

Të gjithë mendojmë se gjatë aktit seksual mund të shohim e mund të kuptojmë çdo gjë që po ndodh rreth e rrotull, por mund të ketë raste që jemi aq të “përhumbur” sa thjesht humbasim në rrjedhën e kënaqësisë dhe aktit. Por shpeshherë djemtë futen thellë në mendime gjatë marrëdhënieve seksuale dhe më poshtë ju zbulojmë se çfarë fshehin ata..

Është i lodhur
Meshkujt tentojnë ta fshehin lodhjen, edhe përse pas shtatë minutash janë komplet të rraskapitur. Dhe gjithçka e bëjnë që të ndjehen të fortë dhe të gëzojnë partneren, ndaj herën tjetër ndihmoje edhe ti pak, mos rri vetëm shtrirë.

Sapo ju kujtua një faturë

Epo ndodh që gjatë seksit, mendja t’i shkoj te një faturë që ka për ta paguar dhe nuk do ta harrojë, por në të njëjtën kohë nuk do që ta shkatërrojë edhe momentin.

Faleminderit
Ok, mund t’ia thuash këtë shoferit të autobuzit apo kamarierit, por jo dikujt që do të të falë një orgazëm. Të thuash faleminderit është gjest i sjellshëm, por të mos thuash asgjë është shumë më seksi.

Nuk është e sigurtë çfarë ere është

Mund të jetë dhoma, aroma e trupit, rrobet në tokë, apo një Zot e di çfarë. Ai po bluan në kokë se nga vjen ajo erë dhe si ta zhdukë që ti të jesh e lumtur.

Ka nevojë të shkojë në tualet
Epo thuaj seksit “Mirupafshiiiim”, nëse kjo ndodh. Nëse gjatë seksit ka nevojë të shkojë në tualet, mjerë ju. Jo vetëm që do të ndihet jashtëzakonisht keq, por e ka shumë të vështirë të të lërë zhveshur dhe ndoshta kur të kthehet, të të ketë zënë gjumi. Ndaj i shkreti, vuan në heshtje.