Kjo botë paska dy Eva Murati dhe ndodhen në të njëjtën shtëpi! Njihuni me "binjaken" e moderatores (FOTO) - AlpeGossip
Kjo botë paska dy Eva Murati dhe ndodhen në të njëjtën shtëpi! Njihuni me “binjaken” e moderatores (FOTO)

Kjo botë paska dy Eva Murati dhe ndodhen në të njëjtën shtëpi! Njihuni me “binjaken” e moderatores (FOTO)

Ku e kishte fshehur deri tani Eva të motrën? I vetmi ndryshim mes të dyjave është emri. Adoleshentja e shtëpisë quhet Doris që pasi Eva postoi fotot me të, u bë e njohur.

Eva e kaloi fundjavën me motrën dhe vëllain. Edhe ai qenka djalë simpatik, po të gjithëve iu ngelën sytë tek Doris.

Me kaq sa u shkruajt për të, vetëm me ca foto që e motra publikoi, po ia deshi qejfi, Doris mund të bëhet e njohur sa Eva.