Kjo tortë kushton 1 milion dollar! Ja e veçanta e saj (Foto) – AlpeGossip
Kjo tortë kushton 1 milion dollar! Ja e veçanta e saj (Foto)

Kjo tortë kushton 1 milion dollar! Ja e veçanta e saj (Foto)

Njerëzit që janë aq me fat sa të vizitojnë Dubain, kanë mundësinë edhe të shijojnë tortën në formën e “nuses” që kushton hiq më pak se 1 milion dollar.

Debbie Wingham e ka përgatitur dhe dizajnuar komplet këtë tortë me shumë profesionalizëm dhe përkushtim, sa nuk mund ta mendosh që është thjeshtë një tortë.

Torta peshon rreth 120 kg dhe është e gjatë 182 centimetra. Ajo është aq e madhe sa të gjithë mund të kenë mundësinë ta shijojnë.  Për të janë harxhuar përplot 1000 ve dhe 20 kg çokollad, çdo detaj aty është i punuar me dorë, madje edhe perlat dhe lulet e vogla.

Kjo tortë përveç përgatitjes mori rreth 10 ditë për ta përgatitur, por aty nuk ka vetëm pjesë të ngrënshme sepse në të janë vendosur edhe disa diamant 3-karatësh që kushtojnë rreth 200 dollar secili.

Më poshtë keni imazhet e tortës më të veçantë në botë.