KOHA TË ZGJIDHNI TË PREFERUARIN TUAJ/ Këto janë 9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë – AlpeGossip
KOHA TË ZGJIDHNI TË PREFERUARIN TUAJ/ Këto janë 9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë

KOHA TË ZGJIDHNI TË PREFERUARIN TUAJ/ Këto janë 9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë

E dimë që për momentin streçet dhe palltot na janë bërë si lëkurë e dytë, por koha e fustaneve do të vijë shumë shpejt, prandaj është mirë të dini ç’na pret!

Trendi i fustaneve këtë pranverë është gjithçka veçse i zakonshëm.  Ngjyra, materiale të veçanta, prere dramatike, printe, etj.

1. Fustane princeshash!

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

2. Fustanet e mëndafshit

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

3. Mëngët e fryra

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

4. Printet shumëngjyrëshe

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

5. Materiali i trikotuar

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

6. Fustanet me jakë bebeje!

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

7. Mos u kurseni me fustanet rozë!

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

8. Fustanet me shpinën e hapur

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

9. Fustanet e tejdukshme

9 lloje fustanesh që do vishni këtë pranverë: Zgjidhni

Burimi: Who Wha