Kombinimet perfekte të veshjeve në zyrë, për të cilat do të na falenderoni kur bën nxehtë – AlpeGossip
Kombinimet perfekte të veshjeve në zyrë, për të cilat do të na falenderoni kur bën nxehtë

Kombinimet perfekte të veshjeve në zyrë, për të cilat do të na falenderoni kur bën nxehtë

Në punë gjatë stinës së verës? Po, kemi të njëjtin hall: “Si të vishemi?!”

Të bëhesh gati në verë për të shkuar në punë është një sfidë më vete. Fillimisht, duhet të luftosh temperaturat e larta, të vishesh duke iu përmbajtur kodit të veshjes dhe mbi të gjitha të kombinosh sandalet e duhura.

Por në të njëjtën kohë veshja duhet të jetë e përshtatshme edhe pas punës. Menjëherë sapo ora shënon 6, i drejtohemi bareve për t’u takuar me miqtë dhe koha nuk premton për të ndryshuar veshjen.

Ndaj “Who What Wear” sugjeron tre kombinime perfekte për të shpëtuar nga temperaturat e larta dhe për t’u shfaqur të kuruar.

Kombinimi 1

 

Kombinimi 2

Kombinimi 3