NUK E PËRKRAH DONALD TRUMP POR “E PËRDOR ATË”/ Kim Kardashian është më e zgjuar seç prisnim – AlpeGossip
NUK E PËRKRAH DONALD TRUMP POR “E PËRDOR ATË”/ Kim Kardashian është më e zgjuar seç prisnim

NUK E PËRKRAH DONALD TRUMP POR “E PËRDOR ATË”/ Kim Kardashian është më e zgjuar seç prisnim

Kim Kardashian West nuk  të pajtohet politikisht me Donald Trump, por ajo vazhdon të mbajë marrëdhënien e saj pozitive me presidentin.

“Kim dhe familja e saj nuk e mbështetin Trumpin” një burim i tregon njerëzve rreth 37-vjeçares, yllit të ‘Keeping Up with the Kardashians’.

“Por, ajo e di se ka një mundësi shumë të rrallë që të ketë veshin e presidentit dhe ka disa gjëra për të cilat është shumë e pasionuar dhe e gatshme të takohet me të për të folur për gjërat që ajo beson se mund të realizohen”, thotë burimi .

Shtetet e Bashkuara kanë dëshmuar tashmë marrëdhënien pozitive midis Kardashian dhe presidencës,Trump.

Këtë vit, Trump ndryshoi mendjen për dënimin e Alice Marie Johnson, gjyshes, të cilën Kardashian West avokoi në një mbledhje të Shtëpisë së Bardhë.

Më pas, Kardashian West u paraqit në një fotografi me Ivanka Trump dhe Kushner, si dhe autorin dhe komentatorin e CNN, Van Jones dhe Leonard Leo të Shoqërisë Federaliste i cili gjithashtu mori pjesë në seancë.