KUJDES/ 3 produktet që keni në shtëpi të cilat nuk duhen përdorur për të trajtuar probleme shëndetësore – AlpeGossip
KUJDES/ 3 produktet që keni në shtëpi të cilat nuk duhen përdorur për të trajtuar probleme shëndetësore

KUJDES/ 3 produktet që keni në shtëpi të cilat nuk duhen përdorur për të trajtuar probleme shëndetësore

Kur kemi probleme të vogla me shëndetin dhe lëndime të formave të ndryshme gjëja e parë që kërkojmë janë produktet natyrale të cilat në një mënyrë ose në një tjetër i përdorim për të trajtuar lëndime të ndryshme. Ato janë të thjeshta dhe përdoren prej kohësh, pasi në të shumtën e rasteve janë trashëguar, por janë disa produkte që është më mirë t’i evitoni.

Gjalpi nuk duhet përdorur kurrë për të trajtuar djegie

Mos përdorni llastik apo produkte të ngjashme që ushtrojnë presion në zona të caktuara

Mos aplikoni asnjë lloj kimikati që mund të kesh në të prera.