KUJDES/ Këto gjëra ja shpifin meshkujve gjatë seksit – AlpeGossip
KUJDES/ Këto gjëra ja shpifin meshkujve gjatë seksit

KUJDES/ Këto gjëra ja shpifin meshkujve gjatë seksit

Askush nuk dëshiron një reputacion si “i keq në krevat”. Fatmirësisht kërkuesit kanë zbuluar disa gjëra të cilat i bëjnë femrat të papëlqyeshme në shtrat për meshkujt. Meshkujt single janë pyetur nga “Match.com”, në lidhje me jetën e tyre seksuale. Ata më saktë kanë rrëfyer ato gjëra që po e shkatërrojnë raportin seksual, dhe bëni mirë që ti lexoni.

1 – Kur puthni keq – Kjo është një pjesë shumë e rëndësishme e seksit, dhe nëse nuk dini të puthni, meshkujt nuk do kënaqen kurrë.

2 – Kur nuk bëni asnjë lëvizje – Epo në fund të fundit, nëse do silleni si kukull seksi, ku është ndryshimi nga akti dhe masturbimi?

3 – Nuk nxirrni asnjë fjalë – Epo një tingull duhet ta lëshoni

4 – Kur vishni të brendshme të shëmtuara – Të paktën kujdesuni për veten deri në pikën sa mos të vishni mbathjet e bardha të gjyshes.