KUJDES KËTO SHENJA paralajmërojn nëse keni nevojë për syze apo jo – AlpeGossip
KUJDES KËTO SHENJA paralajmërojn nëse keni nevojë për syze apo jo

KUJDES KËTO SHENJA paralajmërojn nëse keni nevojë për syze apo jo

I ke më shumë se 40 dhe ke filluar të vëresh se shikimi të është dobësuar ?
Vendimi nëse duhet të mbash apo jo syze mund të jetë më i afërt se që mendon dhe është shumë e nevojshme të dish sa më shumë rreth kësaj teme. Nëse do të dish se si të identifikosh dobësimin e syve të ty atëherë ki parasysh këto shenja :

1. Sheh turbullt

Shenja e parë për të vendosur syze është nëse shihni jo qartë.

3. Ke nevojë për më shumë dritë për të parë se më herët

Më herët me dritën e përgjithshme të dhomës ka mjaftuar të shohësh, tash ndjen se keni nevojë për ndriçim më të madh vendin e punës apo edhe vendin ku ju jeni të lexuar.

4. Keni dhimbje të kokës

Lodhja vizuale me vështirësinë tuaj për të fokusuar shikimin tuaj bënë që të keni dhimbje të kokës. Shumë nuk e dinë që dhimbjet e kokës janë të lidhura me problemet e të pamurit.