KUJDES! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund t’ju shtohet dëshira të prisni flokët – AlpeGossip
KUJDES! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund t’ju shtohet dëshira të prisni flokët

KUJDES! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund t’ju shtohet dëshira të prisni flokët

Është zyrtarisht viti i prerjes së flokëve bob (konkretisht, pjesa anësore bob) dhe vapa e muajve të verës – vetëm sa po e përforcon trendin.

Shihni disa prej modeleve më poshtë dhe na thoni, a nuk ju tundon ideja për një prerje bob tani në verë? Neve po!

#1

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

@HAIRBRAINED_OFFICIAL / INSTAGRAM

#2

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

SALSALHAIR / INSTAGRAM

#3

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

@JASONANTHONYHAIR / INSTAGRAM

#4

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

KERRY WASHINGTON / INSTAGRAM

#5

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

STIL.SALON / INSTAGRAM

#6

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

BESCENE / INSTAGRAM

#7

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

@SALSALHAIR / INSTAGRAM

#8

Kujdes! Nëse i shihni këto foto kur është vapë, mund

@BESCENE / INSTAGRAM

Burimi: Glamour