“KUR KE DALË ME NJË DJALË PËR HERË TË FUNDIT?” Fifi habit me përgjigjen – AlpeGossip
“KUR KE DALË ME NJË DJALË PËR HERË TË FUNDIT?” Fifi habit me përgjigjen

“KUR KE DALË ME NJË DJALË PËR HERË TË FUNDIT?” Fifi habit me përgjigjen

Këngëtarja e njohur Fifi është shumë aktive në rrjete sociale, ku së fundmi ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit.

Njëri prej tyre e ka pyetur rreth jetës private dhe Fifi nuk ka hezituar t’i përgjigjet. “Kur ka qenë hera e fundit që ke dalë në takim me një djalë?”, i ka shkruar ndjekësi.

Fifi ka treguar se takimi i saj i fundit me një djalë përkon me vitin 2018, duke i habitur të gjithë.