“KUR MENDOJA SE…”/ Einxhel ka një arsye pse nuk mund të mbajë unazë martese – AlpeGossip
“KUR MENDOJA SE…”/ Einxhel ka një arsye pse nuk mund të mbajë unazë martese

“KUR MENDOJA SE…”/ Einxhel ka një arsye pse nuk mund të mbajë unazë martese

Einxhel është bërë nostalgjike dhe ka ndarë momentin e propozimit për martesë nga Dagz. Por ajo që ka tërhequr vëmendjen ka qenë fakti se Einxhel nuk e mban unazën e propozimit dhe për këtë ka një arsye interesante.

“Pikërisht kur mendoja se nuk mund të më surprizonte dot më shumë nga çfarë kishte bërë deri atëherë”

“Fakt interesant: Unë akoma pres të më shfryhen gishtat që të më bëjë unaza”, shkruan moderatorja.

Einxhel ka një arsye pse nuk mund të mbajë unazë martese