Kur Pirro dhe i biri ishin kopje të njëri-tjetrit. Në foton e 20 viteve të shkuara e kuptuam sa ngjajnë – AlpeGossip
Kur Pirro dhe i biri ishin kopje të njëri-tjetrit. Në foton e 20 viteve të shkuara e kuptuam sa ngjajnë

Kur Pirro dhe i biri ishin kopje të njëri-tjetrit. Në foton e 20 viteve të shkuara e kuptuam sa ngjajnë

Meqë jetojnë larg Anthony e ndjen edhe më shumë mallin për të atin. Pa ndonjë arsye speciale e ndonjë datë feste, djali i Pirro Çakos ka postuar një foto me të atin. Një foto nga ato të vjetrat kur Anthony ishte maksimumi 3 vjeç dhe ka veshur paliçeta e këmishë me kuadrate. Atë e bir kanë pozuar kokë më kokë.

Thjesht “Dad”, pra “Babi” ka shkruar ai, por ne do shtonim edhe diçka më shumë. Nëse për shkak të flokëve të verdhë kishim menduar se Anthony i ngjan më shumë Invës, sot kuptuan që ngjaka nga i ati. Shikoni pak gojën dhe shikimin: Bëmë baba të të ngjaj./