Nuk do ta besoni ndryshimin drastik që ka bërë Gjiko për të shkuar në emisionin e Elitës! – AlpeGossip
Nuk do ta besoni ndryshimin drastik që ka bërë Gjiko për të shkuar në emisionin e Elitës!

Nuk do ta besoni ndryshimin drastik që ka bërë Gjiko për të shkuar në emisionin e Elitës!

Janë padyshim një nga çifter më të këndshëm të showbizit shqiptar. Po flasim për Gjikon dhe Elita Rudin të cilët nuk kursehen që disa lojëra të vogla t’i ndajnë edhe me ata që i ndjekin.

Këtë të shtunë, Gjiko do të jetë në rolin e intervistuesit për njerzit e thjeshtë, një rubrikë kjo në emisionin e Elitës. Por në foton që kanë publikuar ata të dy, Gjiko zor se njihet. Me anë të make-upit ai duket shumë më i vjetër në moshë dhe tërësisht ndryshe na sa jemi mësuar.

Mbetet vetëm të shohim nëse njerzit e kanë njohur Gjikon teksa ai i ka kërkuar t’i kthejnë përgjigje pyetjeve të tij.