Kur të bërtet gruaja… “humbet” dhe burrëria (FOTO) – AlpeGossip
Kur të bërtet gruaja… “humbet” dhe burrëria (FOTO)

Kur të bërtet gruaja… “humbet” dhe burrëria (FOTO)

Luanesha shihet e tërbuar duke iu hakërryer luanit, i cili mbulon me putra kokën e ulur.

Pamjet janë marrë në Tanzani nga fotografi George Hart, gjatë safarit të tij të parë afrikan.

“Dukej qartë që po grindeshin me njëri-tjetrin. Sapo ishin çiftëzuar kur vendosa të bëja fotot. Ai po bënte trimin dhe shkrepa disa foto, kur luanesha iu përgjigj dhe e bëri që të ulte kokën”,- tha fotografi 58-vjeçar.