Kur virgjëria pakësohet, ofertat rriten! 1 milion euro për 18 vjeçaren që e nxori në shitje – AlpeGossip
Kur virgjëria pakësohet, ofertat rriten! 1 milion euro për 18 vjeçaren që e nxori në shitje

Kur virgjëria pakësohet, ofertat rriten! 1 milion euro për 18 vjeçaren që e nxori në shitje

Një modele 18-vjeçare ka vendosur të nxjerrë në shitje virgjërinë e saj dhe deri tani ai që i ofron më shumë është i gatshëm të paguajë deri në 1 milion euro, dhe gjithashtu të kalojë një darkë me të.

Sipas “The Sun”, vajza ka zgjedhur të ruajë anonimatin dhe ka shpjeguar se po e përdor këtë për të arritur ëndrrën e saj që të transferohet në Mbretërinë e Bashkuar, për të studiuar menaxhim biznesi.

18-vjeçarja që ka zgjedhur emrin Nicole si emër të rremë ka treguar edhe disa nga arsyet që ka nxjerrë në shitje virgjërinë e saj: “Unë kam vendosur të kërkoj diçka për të pasur financat e mia që në moshën 16-vjeçare dhe pashë se në internet virgjëria kishte arritur të shitej deri në 3.5 milionë euro, prandaj vendosa ta bëja edhe unë kur mbusha 18 vjeç. Qëllimi ishte që të fitoj sa më shumë që të ndihmoj familjen dhe të arrij të kap një arsim të mirë. Gjithashtu dua të blej një shtëpi për familjen time.”

Kjo faqe interneti është e sigurt, të mundëson një partner ideal si dhe një mjek që vërteton virgjërinë. Nicole gjithashtu tha se ky është një sekret dhe për asnjë gjë në botë familja e saj nuk duhet ta marrë vesh sepse mund të jetë një shkatërrim për ta.