Kush është vajza që Robert Aliaj e shihte nga dritarja e tualetit dhe i ka kushtuar këngë? – AlpeGossip
Kush është vajza që Robert Aliaj e shihte nga dritarja e tualetit dhe i ka kushtuar këngë?

Kush është vajza që Robert Aliaj e shihte nga dritarja e tualetit dhe i ka kushtuar këngë?

Përpara se të niste të këndonte një nga këngët e tij sot në “Xing me Ermalin”, Robert Aliaj tregoi se kjo këngë i kushtohej një vajze që ai e shihte nga dritarja e tualetit kur ka qenë i vogël.

“E shikoja çdo ditë nga dritarja e tualetit të shtëpisë sime. Mbylla derën dhe të gjithë prisnin me orë. Ndërsa unë shikoja atë vajzën që këndonte dhe krehej. Isha i vogël dhe sa kasha filluar të ndjeja ca kënaqësi që s’dija nga vinin. Disa vite më vonë i kushtova këtë këngë në vitet 80”, tregoi Robert Aliaj.