KUSH MENDONI SE ËSHTË NË LISTË? Shenjat e horoskopit që mund të sjellin kaos në jetën tuaj – AlpeGossip
KUSH MENDONI SE ËSHTË NË LISTË? Shenjat e horoskopit që mund të sjellin kaos në jetën tuaj

KUSH MENDONI SE ËSHTË NË LISTË? Shenjat e horoskopit që mund të sjellin kaos në jetën tuaj

Dashi

A nuk është e qartë se kur flasim për kaos, Dashi do të ishte në krye të listës? Ejani tani për të mbajtur nën kontroll zjarrin që djeg gjithçka në rrugën e tij. Vazhdo dhe thuaji Dashit që ta zbusë energjinë e tij. Le ta bindim se nëse nuk shpërndan kaos rreth tij, gjërat do të bëhen më të shpejta dhe më efikase.

Ujori

I dyshuari i zakonshëm që fjalë për fjalë shkakton kaos (në rregull, e pranoj se e bën atë shumicën e kohës pa dashje) dhe ndihet si në shtëpinë e tij! Nëse mund ta fajësoj për ndonjë gjë, është indiferenca e tij të marrë parasysh pasojat për ne të tjerët.

Luani

Edhe pse nuk pretendoj se vetë Luani triumfon në kushte kaosi, megjithatë, ai nuk heziton të imponojë mendimin e tij, ta krijojë atë. Nëse ne të tjerët jemi pjesë e planit të tij dhe nuk bëjmë siç na thotë, Luani është në gjendje të na prishë me zërat e tij dhe energjinë e tij që derdhet në të gjitha drejtimet.

Peshqit

Po po dhe po përsëri. Peshqit mund të qetësojnë kaosin dhe të dinë se është edhe vetë ai, personifikimi i kaosit. Dhe nëse nuk ju pëlqen fjala “kaos”, mendoni për këtë në një mënyrë tjetër: kur Peshqit të futen në telashe, ai do të veprojë pa një plan të organizuar, por në një mënyrë që i përshtatet atij. Pjesa tjetër, le të përshtaten rreth veprimeve të tij.

Shigjetari

Në përgjithësi, ai nuk është i shqetësuar për asgjë. Kur Shigjetari lëviz, zakonisht është për diçka. Por pa dashur, ai mund të çorganizojë të tjerët rreth tij, duke u përpjekur të “vënë motorët përpara”. E lëre më që nuk ndalet kur diçka i shkon në mendje dhe mund të bëhet padurueshëm shtytës.