Landi Hysi shumë shpejt baba? Këngëtari i njohur sapo na ktheu përgjigjen që prisnim! – AlpeGossip
Landi Hysi shumë shpejt baba? Këngëtari i njohur sapo na ktheu përgjigjen që prisnim!

Landi Hysi shumë shpejt baba? Këngëtari i njohur sapo na ktheu përgjigjen që prisnim!

Një ndër të ftuarit e emisionit “Thumb” me Aulonën dhe Fatmën ka qenë edhe këngëtari i njohur i grupit “Ëest Side Family”, Landi Hysi.

Nëpërmjet pyetjeve që i janë drejtuar dhe përgjigjeve të tij kuptojmë se Landi ka ditur shumë mirë si ti përballojë thumbimet e gazetares.

Duke u futur tek jeta private, ai është pyetur nëse ka ndërmend të bëhet baba duke qenë se moshatarët e tij janë bërë tashmë.

“Ato janë punët e zotit moj motër. Është gjë e bukur të kesh një familje pse jo duke qenë se pjesa e martesës u ezaura e Landi do martohet për her ë të shtatë le të themi për herë të parë që Landi do bëhet baba e ti hedhim një tjetër thumb publikut”.- ka thënë këngëtari.

Sigurisht kjo ka qenë një shaka e tij, për vetë faktin që ka qenë në qendër të vëmendjes për jetën e tij personale.