“LE TË SHKOJNË NË TË SËMËS”/ Bujar Asqeriu sqaron deklaratën për politikanët – AlpeGossip
“LE TË SHKOJNË NË TË SËMËS”/ Bujar Asqeriu sqaron deklaratën për politikanët

“LE TË SHKOJNË NË TË SËMËS”/ Bujar Asqeriu sqaron deklaratën për politikanët

I ftuar mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin”, aktori shumë i dashur për publikun, Bujar Asqeriu iu përgjigj edhe pyetjeve të fansave në Facebook. Një prej fansave i kujtonte Asqeriut një deklaratë sipas të cilës ai ka thënë që politikanët “le të shkojnë në të sëmës”.
Mirëpo aktori u përgjigj se nuk e ka thënë një deklaratë të tillë dhe se ka respekt për politikanët që i shërbejnë vendit.

“Unë asnjëherë nuk e kam përdorur këtë shprehje. E kanë përdorur të tjerë. Unë asnjëherë. Kam kritikuar klasën politike dhe nderoj e respektoj ata politikanë që i shërbejnë vendit tonë. Ata që i shërbejnë vendit, unë i heq kapelen, ata që nuk i shërbejnë, s’ke çi do”, u shpreh Asqeriu.