“LUFTA E KAPELEVE”/ Principata e Monakos sfidon mbretërinë e Bashkuar (FOTO) – AlpeGossip
“LUFTA E KAPELEVE”/ Principata e Monakos sfidon mbretërinë e Bashkuar (FOTO)

“LUFTA E KAPELEVE”/ Principata e Monakos sfidon mbretërinë e Bashkuar (FOTO)

Mbretëresha Elisabetë i zgjedh kapelet sipas ngjyrës së fustanit; Karolina e Monakos anon gjithmonë nga të njëjtt modele. Ndër më të adhuruarat janë dy “të rejat“ në familjet përkatëse, Beatrice Borromeo e Meghan Markle, të cilat I japin tjetër jetë këtij aksesori me forma e ngjyra moderne. Dhe me kapelet, damat e shtëpisë Grimaldi dhe familjes mbretërore britanike po zhvillojnë një luftë të fshehtë.

Beatrice Boromeo dhe Meghan Markle

Karolina e Monakos me Chanel

Mbretëresha Elisabetë

Kate Middleton dhe Tatiana Santo Domingo, e shoqja e Andre Casiraghit

Beatrice Borromeo, e shoqja e Pierre Casiraghi

Kate Middleton apo Charlotte Casiraghi

Tatiana Santo Domingo dhe Meghan Markle

Kate Middleton