LUIZI I BËN NJË RRENG TË GJITHË BANORËVE/ I merr tek dhoma e ndenjes dhe… – AlpeGossip
LUIZI I BËN NJË RRENG TË GJITHË BANORËVE/ I merr tek dhoma e ndenjes dhe…

LUIZI I BËN NJË RRENG TË GJITHË BANORËVE/ I merr tek dhoma e ndenjes dhe…

Gjatë qëndrimit në suitë, Olta dhe Deamishel menduan një rreng për Qetsorin. Dea mendoi që t’i thotë Qetsorit se Olta dhe Luizi kanë krijuar një aleancë bashkë dhe kanë për qëllim, nxjerrjen e tij jashtë shtëpisë.

Olta i tha Deas që të vijojë ta mbajë lojën e saj me Qetsorin, pasi sipas Oltës, frika e tij më e madhe është që ajo të bashkohet me Luizin dhe ta “sulmojnë” atë.

Qetsori i tha Kiarës se Olta dhe Luizi kanë biseduar bashkë, që ai të mos shkojë në finale. Duke qenë se ky ishte një rreng, Olta nisi të qeshte.

Qetsori shkoi te Dea për të biseduar rreth asaj që ajo i tha. Por Olta, e mbajti lojën dhe i tha Deas se ajo po i “fryn” Qetsorit për të, duke qenë se është në nominim.

Ajo madje shtoi se të gjithë banorët i janë “sulur” asaj, sepse ajo është në nominim këtë javë