“TI MUA NË MORAL S’MË PREK DOT”/ Luizi përplaset me Oltën: S’ke limite, shpik gjithçka për me iu vënë njolla tjerëve – AlpeGossip
“TI MUA NË MORAL S’MË PREK DOT”/ Luizi përplaset me Oltën: S’ke limite, shpik gjithçka për me iu vënë njolla tjerëve

“TI MUA NË MORAL S’MË PREK DOT”/ Luizi përplaset me Oltën: S’ke limite, shpik gjithçka për me iu vënë njolla tjerëve

Pasditja e djeshme ka kaluar me shumë debate mes banorëve në shtëpinë e Big Brother Vip 2. Olta dhe Luizi janë përballur përpara të gjithë banorëve në ambientet e jashtme të shtëpisë. Debati mes tyre ka vazhduar me akuza të ndryshme.

Olta: Ti nuk mund të flasësh moralisht për mua

Luizi: E dëgjon nëna ime, motra ime…

Olta: Edhe për mua e dëgjon babi im, mami im, burri im… Ti mua në moral nuk më prek dot!

Luizi: Nuk jam duke të akuzu për diçka që bën ti jashtë

Olta: E ke thënë, ka qenë dhe Kristi prezent

Luizi: Të thashë si të shoh unë ty

Olta: Pastaj fute dhe elementin e tualetit

Luizi: Unë të shoh si njeri pa vlerë

Olta: Është shumë e shëmtuar..

Luizi: Ti më akuzove për diçka që unë e kam sipas teje…(Flet për akuzën e Oltës se është përdorues i drogës)